06.03.17

     2 березня на базі Житомирського професійного ліцею харчових технологій працівники комунального закладу «Обласна бібліотека для юнацтва» Житомирської обласної ради брали активну участь в проведенні обласної методичної секції бібліотечних працівників ПТНЗ області на тему «Сучасні можливості, нові ідеї, нова бібліотека, нова якість обслуговування».
    За круглим столом обговорювалися такі актуальні питання: сучасні можливості бібліотеки для розвитку особистості; залучення молоді до читання та популяризація літератури за допомогою різноманітних проектів; бібліотечний феншуй, створення сучасного комфортного місця для саморозвитку та дозвілля юнацтва.
     Цікавою та змістовною для бібліотечних працівників була консультація «Бібліотека – центр правового, екологічного та естетичного виховання молоді» завідуючої науковометодичним відділом КЗ «Обласна бібліотека для юнацтва» Людмили Іванівни Артеменко. Вона розповіла про інноваційні форми і методи бібліотечної роботи, інформаційні технології у забезпеченні науково – виховного процесу юнацтва та про менеджмент бібліотеки.
      Окрасою секції став виховний захід конкурснопізнавальної програми «Ерудит».
      Такі зустрічі – чудова нагода спілкуватися в дружній і творчій атмосфері, поділитися досвідом та познайомитися з новими напрацюваннями.

   

Немає коментарів:

Дописати коментар