27.03.17

сміх-тайм «Щирий сміх продовжує життя»


  27 березня  відбулося відкриття Всеукраїнського тижня дитячого та юнацького читання сміх-таймом «Щирий сміх продовжує життя». День сміху – це завжди особливе свято, адже воно, не маючи офіційного статусу, так чи інакше торкається кожного. Саме в цей день всі, дорослі і діти, можуть забути про свою повсякденну серйозність і від душі пожартувати і посміятися.
     Саме тому гостем нашого заходу був журналіст, гуморист, поет, громадський діяч,  лауреат Всеукраїнського фестивалю сатири та гумору «Вишневі усмішки - 2008 року» та учасник телевізійної програми жарт – клубу «Здоровенькі були» – Віктор Мельниченко.

  
   На заході молодь та  працівники бібліотеки мали можливість почути веселі гуморески, переглянути цікаві відео-історії Віктора Мельниченка. Читальна зала бібліотеки була переповнена щирим сміхом  від гуморестично-поетичних виступів гостя. Із впевненістю можна сказати, що юнаки та дівчата, які відвідали свято сміху, не пожалкували про це і отримали заряд бадьорості та гарний настрій. Хочеться завжди дарувати тепло та гарний настрій усім людям, адже сміх продовжує життя і здоров’я.

Немає коментарів:

Дописати коментар