28.03.17

  
У Житомирі відбувся сміх-тайм з Віктором Мельниченком
13:2328.03.2017
У Житомирі відбувся сміх-тайм з Віктором Мельниченком
27 березня  відбулося відкриття Всеукраїнського тижня дитячого та юнацького читання сміх-таймом «Щирий сміх продовжує життя».
Гостем заходу став журналіст, гуморист, поет, громадський діяч,  лауреат Всеукраїнського фестивалю сатири та гумору «Вишневі усмішки - 2008 року» та учасник телевізійної програми жарт-клубу «Здоровенькі були» – Віктор Мельниченко.
У Житомирі Віктора спочатку знали як автора-виконавця гумористичних творів, згодом телеглядачі навчились сприймати його як оповідача анекдотів. Нещодавно Віктор спробував себе в ролі режисера та продюсера. Друге «я» Віктора – журналістика. Він випробував усі жанри журналістики, встиг попрацювати з кращими майстрами пера та мікрофону й стати одним із кращих інтерв’юерів Житомирщини. Сьогодні він пише книги, працює над новим естрадним проектом та живе свіжими ідеями.
Віктор розповів про свій шлях, незламний оптимізм та закликав відвідувачів слухати своє серце, творити та йти до своєї мети. Не обійшлось, звісно без жартів та гуморесок.
Працівники бібліотеки приготували для гостя приємні несподіванки: цікаві відео-історії творчості Віктора.
На закінчення сміх-тайму Віктор поділився своїми творчими планами, розповів про продовження діяльності в програмі жарт-клубу «Здоровенькі були», анонсував презентацію нової пісні Лєни Дарк (текст саме його авторства) та продовження роботи над замовленнями текстів для інших виконавців.
92348150

Немає коментарів:

Дописати коментар