04.04.16

«Золота полиця» бібліотеки

 В нашій бібліотеці вже стало доброю традицією щорічно поповнювати «Золоту полицю» цікавими, на вибір читачів, творами. «Золота полиця» - це та полиця, на яку ми ставимо найулюбленіші примірники. Книга розкриває свій потенціал лише тоді, коли вона належить уже не перу письменника, не видавцю, а читачу. І це символічно, що така книжкова полиця створюється саме в бібліотеці.
         Тому 31 березня в рамках Всеукраїнського тижня дитячого та юнацького читання відбулась чергова щорічна презентація «Золотої полиці» бібліотеки, яку цього року поповнили твори української та світової літератури: «Солодка Даруся» Марії Матіос, «На запах м’яса» Люко  Дашвар,  «Ґудзик-2» Ірен Роздобудько, «Зламані жоржини» Ніни Фіалко, «Оголений нерв» Світлани Талан, «Три товариші» Еріха Марії Ремарка, «Соло для Соломії» Володимира Лиса, «Вічник» Мирослава Дочинця,   «Білий Бім Чорне вухо» Гаврила Троєпольського,  «Бланік відчиняє двері» Еви Гати.        
      Запрошені на захід старшокласники  спеціалізованої школи № 20 мали також змогу за допомогою мультимедійних засобів переглянути уривки з документальних та художніх кінофільмів і послухати пісні українських авторів.
        Увазі присутніх була представлена книжкова виставка «Вибирайте! Читайте! Насолоджуйтесь!».
      Кульмінаційним моментом на заході стало нагородження кращих  користувачів року почесними читацькими квитками та цінними подарунками. Кращими читачами цього року стали:
  • Дмитренко Іван Тимурович – учень 10-Д класу Житомирскої гуманітарної гімназії № 23;
  • Наумейко  Євген Максимович – учень 8-Б класу ЗОШ № 36;
  • Ставінська Катерина Олександрівна – студентка П курсу навчально-наукового інституту іноземної філології ЖДУ ім. І. Франка.


Немає коментарів:

Дописати коментар