21.04.16

Школа правових знань «Підліток». Усний журнал «Рабство за власним бажанням»

З метою популяризації здорового способу життя та застереження підростаючого покоління від вживання наркотиків, алкоголю та тютюнопаління, в рамках школи правових знань «Підліток», пройшов усний журнал «Рабство за власним бажанням» за участю спеціалістів Житомирського обласного наркологічного диспансеру - лікаря-нарколога Олега Зубка, медсестри-бакалавра соціальної допомоги Руслани Маліновської та студентів ВПУ ЖДТУ.

        Зустріч проходила в атмосфері взаємоповаги, довіри та позитивності. Використовуючи мультимедійну презентацію, Руслана Маліновська розповіла, що тютюн, наркотики та алкоголь – це психоактивні речовини, які при тривалому вживанні викликають в організмі людини залежність та негативно впливають на психічне та фізичне здоров’я.

Олег Зубко зі свого лікарського досвіду розповів про шкідливий вплив пива та енергетичних напоїв. Він також назвав сумні цифри смертності від вживання алкоголю і тютюнопаління в Україні і в місті Житомирі. 
Про правовий аспект даної проблеми розповіла Руслана Маліновська, застерігши юнаків та дівчат від куріння та розпивання спиртних напоїв в громадських місцях, збереження та збуту наркотичних речовин та скоєння тяжких злочинів в стані наркотичного та алкогольного сп’яніння. Вона закликала молодь прагнути й досягати, мріяти й здійснювати, розвивати себе, окреслювати орієнтири майбутнього.
 На завершення зустрічі бібліотекарі представили виставку літератури та періодичних видань «На краю прірви».


Немає коментарів:

Дописати коментар