28.04.16

Вечір-реквієм «Світе, Чорнобиль – то крик мого краю, світе, Чорнобиль - то рана й твоя»



26 квітня 1986 року, тридцять років тому, сталася жахлива трагедія на Чорнобильській АЕС. Масштабна катастрофа згубила життя багатьох тисяч людей. Полинова зоря, як зазвичай називають цю аварію, обпалила своїм смертоносним сяйвом багато людських доль.  Час невблаганний…Спливають роки, сплітаючись у десятиліття, а чорний день Чорнобильської трагедії залишається величезним горем для нас, українців.
  З метою вшанування в Україні подвигу учасників ліквідації на Чорнобильській АЕС, пам’яті жертв цієї техногенної катастрофи для студентів Житомирського автомобільно-дорожнього коледжу відбувся вечір-реквієм «Світе, Чорнобиль – то крик мого краю, світе, Чорнобиль -  то рана й твоя».
   Під час заходу юнаки та дівчата дізналися про трагедію на Чорнобильський АЕС, про її жахливі наслідки. Також переглянули фотографії, документальний фільм та прослухали вірші і пісні про страшні події 26 квітня 1986 року. На завершення заходу було запалено свічку пам’яті та вшановано героїв-чорнобильців хвилиною мовчання.
     Увазі молоді було презентовано  виставку-спогад «Чорнобиль не має минулого часу», яка допомогла краще передати біль трагедії.


Немає коментарів:

Дописати коментар