15.10.13

«Вузлики на згадку» Алли Юзепольської


http://20minut.ua/Novyny-Zhytomyra/Vystavky/zavitajte-na-hudozhnyu-vistavku-zhitomiryanki-alli-yuzepolskoyi-10293615.html

Завітайте на художню виставку житомирянки Алли Юзепольської

Гарною традицією стало проведення різноманітних культурних заходів у Житомирській обласній бібліотеці для юнацтва. Нещодавно тут відбулась третя персональна виставка картин відомої житомирської художниці Алли Юзепольської.
Протягом вересня-жовтня житомиряни мають можливість насолодитися мистецтвом художниці за адресою: вул. Котовського, 9 (2-й поверх).
На виставці представлено 23 полотна, натюрморти та пейзажі, 7 із яких мають особливі вузликові значки. Саме вони і дали назву виставці «Вузлики на згадку».

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
На відкриття виставки завітали друзі та родина художниці, люди, які мають безпосереднє відношення до творчого розвитку майстрині, любителі мистецтва і шанувальники.
У свій час, відомий російський актор Валерій Золотухін придбав картину житомирської майстрині.
Алла Юзепольська завжди шукає незвичайне та креативне і це відображає у своїх роботах. Відпрацьований кожний штрих, прописана кожна деталь, наявні бажання та фантазія. Гра світла і тіні, що роблять картини живими та об’ємними. В картинах житомирської художниці присутня класика та сучасність, переплітається музика та мистецтво, глибока робота, за якими відчувається важка багатогодинна праця.
 «Я зустрічала на своєму шляху багато творчих людей і для себе зробила висновок, що потрібно якомога частіше спілкуватися з такими обдарованим людьми як Алла Юзепольська. Для того, щоб дивуватися креативністю та талантом. Увага до деталей, природне відчуття кольору, яскрава уява - усе це ми можемо побачити на картинах талановитої художниці. Усі її натюрморти та пейзажі викликають захоплення. У мене особисто, переглядаючи цю виставку, з`являється жага до життя, енергія, натхнення. Алла є великим цінителем мистецтва.  Сподіваємося, що і надалі їй буде працюватися так гарно і творчо», - ділиться враженнями від перегляду картин Еліна Гановська, головний бібліотекар відділу мистецтва.
Тетяна Бєлобородова

Немає коментарів:

Дописати коментар