23.10.13

Злочин і.....поезія?!

23 жовтня 2013 року в Обласній бібліотеці для юнацтва в рамках засідань школи правових знань «Підліток» відбувся вечір-діалог «Злочин. Як його обійти?». Запрошений на захід спеціаліст служби в справах дітей при міській раді Вадим Жалюк наголосив студентам Житомирського агротехнічного коледжу, що проблема злочинності серед неповнолітніх є найактуальнішою і найболючішою в Україні. Спеціаліст розкрив причини та умови скоєння злочинів і зауважив, що ситуація вимагає рішучих і цілеспрямованих заходів для її попередження.
    За допомогою мультимедійних засобів Вадим Жалюк показав роботу служби в справах дітей. Також спеціаліст презентував збірку оповідань «Дорослі @ діти». А справжньою несподіванкою для гостей стало знайомство з головою Народного аматорського літературно-мистецького обєднання «Оксія» Костянтином Куліковим, який прикладом свого життя та творчості закликав студентів жити правильно і більше творити для людей.
      На завершення  заходу бібліотекарі ознайомили присутніх з літературою та періодичними виданнями представленими на виставці «На сторожі закону».

Немає коментарів:

Дописати коментар