16.02.17

Життя красиве, коли кольорове: у Житомирі відкрилась фотовиставка Ярослава Веретіна

Фото
11:0516.02.2017
Життя красиве, коли кольорове: у Житомирі відкрилась фотовиставка Ярослава Веретіна
15 лютого у Житомирській бібліотеці для юнацтва презентували виставку талановитого фотографа Ярослава Веретіна під назвою «Житомир в миттєвостях часу».
На заході були присутні друзі, знайомі талановитого житомирянина та просто гості, які цікавляться  та захоплюються творчістю фотографа.
Виставка налічувала собою 26 фотознімків краєвидів та пейзажів Житомирщини, які мали дуже цікаві та оригінальні назви.
"Я представив не всі свої роботи, так як їх дуже багато, але кожна світлина для мене, щось означає та має у собі певний сенс. Назви фотознімків,  я придумав за 10 хвилин до презентації", – зізнається Ярослав.
Також, фотограф торкнувся не менш важливої теми, яка стосується  безпритульних людей та собак.
Ярослав Веретін є переможцем Міжнародного дитячого кінофестивалю «Дитятко» м. Харкова та автором проекту в соцмережі «Всевидяче око Житомира».
Професійна діяльність юнака почалася з фотосесій, які приносили йому маленький заробіток – 25 гривень.
До 2012 року хлопець працював у бібліотеці, а вже з 2014 року Ярослав спробував себе на посаді фотокореспондента на Житомирському порталі.
25 січня Ярослав став переможцем флешмобу – селфі в музеї за найкреативніше фото на фоні милого павучка. У подарунок отримав друковану продукцію музею та монопод.
Хлопець цікавився життям міста та він прагнув до того,щоб житомиряни об’єднувалися в єдине ціле. Тому, Ярослав вирішив зробити приємний подарунок та здивувати всіх житомирянок своїм роликом на честь свята 8 березня. До цього, він залучив чоловіків міста, які мали змогу привітати всіх «прекрасних половинок людства».
Усі роботи хлопця мають особливий та проникливий характер.
"Життя – красиве, коли кольорове. Потрібно відключити свій розум і почати використовувати його тоді, коли є готові знання", – каже, Ярослав Веретін.
_pndQgBUg7s9GOCHkp47k0BENRRGzTBPsBWLrAZNBKh4FN8s1XlWZwwh5653K93I78SxhxPSLCHywTFyFKYUrlcA

Юлія Самойлик, Олена Церпіцька

www.0412.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар