15.02.17


Житомир у фотографіях Ярослава Веретіна представили в бібліотеці для юнацтва (ФОТО)

До експозиції увійшли 26 фотографій.
В обласній бібліотеці для юнацтва у Житомирі 15 лютого відкрили першу виставку житомирського фотографа Ярослава Веретіна. До експозиції «Житомир в миттєвостях часу» увійшли 26 фотографій – пейзажні, панорамні та репортажні фото.
За словами Ярослава Веретіна, основна мета виставки – показати, що природа в Житомирі така ж гарна, як і в інших куточках світу.
«На фото в основному пейзажі. Я намагаюся фотографувати у найнезвичайніші моменти дня – вранці на світанку, ввечері, вночі або під час природних явищ. У Житомирі начебто прості заходи сонця, блискавки, туман, але є в цих фотографіях містична складова. Я відчуваю, що у цих світлинах є енергія, тому я і відібрав їх для виставки», – сказав автор виставки.
Ярослав захопився фотографією у 2011 році, згодом хобі переросло в основну роботу. Згодом фотограф почав займатися відеозйомкою.
«Ми запросили Ярослава тому, що це людина, яка втілює свої мрії на початку життєвого шляху. А це дуже гарний приклад, тому на захід ми запросили друзів, прихильників, а також студентів Житомирського професійного училища сфери послуг. Ця виставка – це його бачення світу. Відвідувачі, які вже встигли подивитися виставку, сказали, що вона їм дуже подобається, бо вона дуже прониклива», – розповіла завідувачка сектором мистецтва бібліотеки Еліна Гановська.
Виставка триватиме до кінця лютого.
Довідково. Ярослав Веретін народився у Житомирі 1990 року. Закінчив Європейський університет. Працював у редакції «Ваші інтереси», на «Першому житомирському інформаційному порталі», автор проекту в соцмережі «Всевидяче око Житомира».
Нагадаємо, Ярослав Веретін став автором кращого селфі в обласному краєзнавчому музеї. Відомий краєзнавець представив унікальні історичні фото Житомира.
Автор фото: Сергій ОМЕЛЬЧУК.

Немає коментарів:

Дописати коментар