26.09.16

«Палітра тембрів і симфонія кольорів»

22 вересня 2016 року для учнів ЖВПТУ-інтернату та  старшокласників ЗОШ № 36  було проведено музично-поетичну прелюдію «Палітра тембрів і симфонія кольорів», яка присвячена до Міжнародного дня музики.

      Молодь дізналася про цікаві факти з життя сучасних видатних музикантів України. На свято завітали шановні гості Олена Дарк, Віктор Мельниченко.
   Молода співачка Олена Дарк нагороджена медаллю  “За жертовність та любов до України” від Святійшого Патріарха Філарета,  Дипломом від  Асоціації Благодійників України за особистий внесок в розвиток благодійності в України, а також нагородою від Клубу Благодійників «Ангели добра» за багаторічне сприяння в розвитку благодійних організацій.


   Олена Дарк - «Відкриття Року - 2014» за версію щорічного музичного фестивалю «Шлягер Року», одна із хедлайнерів Свята  Вишиванки в Житомирі, гість ІІ Міжнародного фестивалю мистецтв «Пісенний Спас» ім. В. Шинкарука.
    Віктор Мельниченко – член Національної спілки журналістів України з 2010р. Займається літературною діяльністю. Автор і виконавець власних творів, лауреат Всеукраїнського фестивалю сатири та гумору «Вишневі усмішки - 2008», триразовий володар знання «Людина року» ННІ філології та журналістики ЖДУ ім. І. Франка. Нагороджений подякою Міністерства культури та туризму України. Представляє громадську організацію «Форте-м’юзік»

Немає коментарів:

Дописати коментар