04.12.13

круглий стіл «Люби життя! В нім є краса»

Щороку 1 грудня на всій земній кулі відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Саме тому, в Обласній бібліотеці для юнацтва в рамках засідання школи правових знань «Підліток» відбувся круглий стіл «Люби життя! В нім є краса »

за участю психолога Житомирського обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом Вікторії Сенкевич,  координатора благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ-СНІД» Світлани Сидоренко та старшокласників Житомирської спеціалізованої школи №20.
    Під час заходу спеціалісти за допомогою мультимедійних засобів презентували фільм, з якого учні  змогли дізнатися в чому різниця між ВІЛ та СНІД, що представляє собою вірус, як він впливає на організм людини, які є стадії хвороби, шляхи передачі ВІЛ та про необхідність лікування ВІЛ для того, щоб не допустити СНІДу. Світлана Сидоренко зауважила, що благодійна організація надає психологічну підтримку 46 ВІЛ-позитивним дітям області.
   На завершення заходу бібліотекарі ознайомили учасників круглого столу з виставкою літератури та періодичних видань під назвою «Гонка на виживання. Чому?»

Немає коментарів:

Дописати коментар