30.01.17

«Менеджмент та інформаційні ресурси бібліотеки

«Менеджмент та інформаційні ресурси бібліотеки



    Під такою назвою відбувся обласний семінар для бібліотечних працівників районних та міських бібліотек, що обслуговують юнацтво.

   Відкрила семінар директор бібліотеки Галина Таранюк, яка привітала учасників заходу та ознайомила присутніх з програмою семінару, зазначивши, що стрімкий розвиток інформаційних технологій вимагає від сучасного бібліотекаря неабияких знань і соціальної активності.  Вона також побажала  бібліотекарям  завжди «утримувати хвилю»  перетворень у суспільстві та у бібліотечній галузі.

  Під час семінару обговорювалися такі актуальні питання: формування інформаційних ресурсів бібліотеки; духовна культура молоді засобами інформаційно-комунікативних технологій.

    Окрасою семінару стали: презентації - «Бібліотека в інформаційному просторі», «Золота» полиця бібліотеки»; відеофільми – «Діяльність  правового  консалтингу «Підліток»», «Краєзнавство у системі формування молоді» та віртуальна мистецька імпреза «У колі друзів».

   Кожен бібліотечний семінар завжди стає низкою нових знань та ідей для кожного бібліотекаря. Адже це чудова нагода поспілкуватися в дружній і творчій атмосфері, обмінятися інноваційним досвідом, познайомитись з новими напрацюваннями, генерувати власні ідеї та втілювати їх у життя і тим самим допомагати бібліотеці ставати новою, сучасною, привабливою установою, де молодь здобуває знання, розвиває творчі здібності та цікаво проводить дозвілля.

Немає коментарів:

Дописати коментар