08.05.16

Мовознавча година « Будь у тренді! Вивчай англійську мову»



З кожним роком дедалі більше людей вивчають англійську мову – мову міжнародного спілкування. Вона слугує мовою спілкування у ділових справах. Знання англійською мови необхідні при роботі з комп’ютером та при користуванні інтернетом, що містить інформацію про знання всього світу. Англійська об'єднує безлiч людей і допомагає отримувати знання iз великоï кiлькостi джерел інформації .
      29 квітня відбулася мовознавча година « Будь у тренді! Вивчай англійську мову» в рамках реалізації Указу президента України «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні».
      Студенти інституту іноземних мов Житомирського  державного університету імені Івана Франка розповіли  про можливості вивчення англійської мови в Україні. Також було проведено тренінг з англійської мови. Це дало змогу студентам Житомирського агротехнологічного коледжу виявити свої здібності до вивчення іноземних мов. А також молодь усвідомила, що знаючи англійську, перед нею відкриється безліч перспектив у сфері роботи та професійного вдосконалення.
      Працівники бібліотеки  організували книжково-ілюстративну виставку « Англійська мова – мова сучасного світу».

Немає коментарів:

Дописати коментар