13.11.15

«Абетка стилю»



11 листопада працівники обласної бібліотеки для юнацтва запросили студентів технологічного коледжу та усіх бажаючих на творчу галерею «Абетка стилю».
     Гостя нашої вітальні «Від серця до серця» - молода  художниця Наталія Мощенко. В авторському буклеті написала: «Я Наталія Мощенко – українська художниця. Навесні 2007 року закінчила Київський державний  інститут декоративно-прикладного мистецтва та дизайну ім. Михайла Бойчука. Отримала вищу освіту за кваліфікацією «дизайнер». У 2012 р. почала активно малювати, розвиваючи свій власний стиль. Прямую до звання майстра книжкової ілюстрації.»
     Представлено 21 картину, листівки, предмети, які розписала власноруч.
     В творчому доробку Наталії поєднується раціоналізм та інтуїція, злет фантазії та вміння  чітко висловлювати свої задуми. Мова художниці оригінальна, смілива та дуже особлива: це ясність, урівноваженість композицій, це асоціативно - символічна колористика, яку не можна описати словесними еквівалентами, це  оригінальні засоби формотворення .
     Студент ЖДТУ ім. І. Франка Євген Коваленко виконав етюд Еміля Дворжека та власний вальс «Фа - дієз». Студентка  ЖДТУ ім. І. Франка Дарина Пастушенко прочитала власні вірші.


Немає коментарів:

Дописати коментар