05.04.14

Журналістська кухня для початківців

Суміш смажених фактів, свіжих коментарів, ексклюзивних вражень... Спробувати, чи достатньо достовірності, об'єктивності, неупередженості, тактовності, врешті-решт правдивості. Додати дрібку позитиву, оптимізму, щирості, відданості у роботі та бажання гарного смаку споживачам...
Журналістика - це мистецтво приготування інформації. Для тих, хто хоче дізнатися про нього геть усе, як то кажуть - з чим його їдять, цікавим і корисним буде наш гурток із Основ журналістики.
Обіцяємо теплу дружню атмосферу, в якій разом готуватимемо перші журналістські страви - великі і маленькі, тяжкі і легенькі.
Вестиме гурток молода журналістка, яка встигла спробувати себе у різних жанрах та виданнях - Юлія Гуз. До неї й звертайтеся, якщо виникнуть запитання і щоб заявити про своє бажання приєднатися.
http://vk.com/guzulya
096-127-08-95;
063-742-82-60.
І насамкінець. Особливо до смаку гурткові заняття будуть учням старших класів, які хочуть розширити свій світогляд, навчитися чітко і зрозуміло викладати думки та інформацію, познайомитися з успішними журналістами Житомирщини та багато чого іншого.
Заняття у гуртку безкоштовні.



Немає коментарів:

Дописати коментар