27.11.13

Молодіжний конкурс «В майбутнє – без цигарки»

26 листопада 2013 року в Обласній бібліотеці для юнацтва в рамках засідань школи правових знань «Підліток» відбувся молодіжний конкурс «В майбутнє – без цигарки».   У змаганнях взяли участь команди старшокласників ЗОШ №19 «На здоровя»(10-А класу) та «СТОП – кран» (10- Б класу). Під час конкурсу учні показали свої знання про шкідливість тютюнопаління для організму людини.
   Найцікавішим виявився ІV тур «Конкурс капітанів»,в якому капітани команд, як потенційні кандидати у мери нашого міста, представили свої програми заходів щодо профілактики тютюнопаління в місті.   Компетентному журі, до складу якого увійшли: Валерій Онопрієнко, голова регіональної ради підприємців Житомирської області, директор заводу Силікатних виробів; Олена Шабінська, головний спеціаліст головного управління юстиції Житомирської області; Альона Пшевлоцька, головний спеціаліст управління культури Житомирської облдержадміністрації; Аліса Кирилюк, заступник директора Обласної бібліотеки для юнацтва; Еліна Гановська, завідуюча відділом мистецтва Обласної бібліотеки для юнацтва,- було не легко оцінювати знання та вміння учасників конкурсу. Учні виявилися талановитими особистостями.      Переможцем конкурсу стала команда «На здоровя», яка була нагороджена дипломом  та кубком. А команда суперників «СТОП – кран» - подякою та заохочувальними призами.
   Та найголовніше, що всі присутні на цьому заході ще раз переконалися – для того, щоб зберегти здоровя, бути успішним у житті, потрібно не піддаватися тютюновій спокусі, вести здоровий спосіб життя.



Немає коментарів:

Дописати коментар