27.10.14

24 жовтня 2014 року в обласній бібліотеці для юнацтва відбулась зустріч з кандидатом у народні депутати України Володимиром Дебоєм.
Виступаючи перед виборцями Володимир Миколайович наголосив на тому, що ці вибори є дуже важливими. Обравши у травні цього року Президентом України Петра Порошенка, люди висловили йому величезну довіру та покладають на нього значні надії. Та щоб реалізувати свої передвиборчі обіцянки, Президент потребує підтримки і Уряду, і парламенту. Позачергові парламентські вибори – це шанс для всього українського народу для справжнього, а не показного єднання.
Володимир Дебой впевнений, що конкретні справи – кращі за будь-які слова, тож не говорив обіцянками,  а ділився з працівниками бібліотеки своїми здобутками за час роботи на посаді мера міста.
95 тисяч житомирян отримали цілодобове водопостачання, 180 вулиць і провулків міста освітлені в темну пору доби новими світлодіодними лампами, утеплено дошкільні навчальні заклади, отримано новий транспорт для медичної галузі, побудовано пришкільні міні-поля зі штучним покриттям, поповнено рухомий склад трамвайно-тролейбусного управління та  зроблено багато інших гарних справ.

Кандидат у народні депутати відповів на запитання присутніх і запевнив, що будь-який вибір правильний, головне не бути байдужим і прийти на вибори. Адже вибори – це єдиний день, коли влада переходить народові, і нехтувати своїм правом вибору не варто.




Немає коментарів:

Дописати коментар