04.09.14

«Герої смутних часів»

Почуттям великого горя, суму, відчаю та, водночас, гордості, любові та великої шани просякнута виставка періодичних видань «Герої смутних часів», яка була створена в нашій бібліотеці. Кожна стаття- це крик душі, біль серця за тих, хто віддає найдорожче в світі - своє життя, свої сили, свої мрії, свою молодість - за Батьківщину, за свій народ, за своїх рідних. Це- солдати і офіцери, добровольці, медичні працівники та волонтери.
         Та найбільше інформації на виставці про звитягу наших житомирських військових з 95-ї аеромобільної бригади, які стали героями не тільки для земляків, а й для мешканців Луганської та Донецької областей.
         Найболючішими є статті, звичайно, про смерть та страшні поранення бійців. Вражаючі фотографії каліцтв та прохання термінової допомоги у небайдужих розміщені в розділі «Допоможемо разом», в якому є відомості про особисті банківські рахунки на лікування поранених учасників АТО.
         Працівники нашої бібліотеки зібрали невеликі кошти на лікування поранених житомирян Березовського Олега та Весельського Юрія. Сподіваємось на допомогу та підтримку кожного справжнього громадянина України нашій армії та пораненим  бійцям.
          Слава мужності, героїзму та відданості наших ГЕРОЇВ


Немає коментарів:

Дописати коментар