25.08.16

В оздоровчому таборі «Супутник» відбувся літературний портрет «Апостол духу і правди »(160-річчя від дня народження українського письменника, поета, публіциста, перекладача, громадського і політичного діяча І.Я.Франка)

Незабаром у літературному житті України – ювілей. 27 серпня 2016 року Україна буде відзначати 160-річчя від дня народження українського письменника, поета, публіциста, перекладача, громадського і політичного діяча І. Я. Франка.
    З цієї нагоди  в оздоровчому таборі  «Супутник» відбувся літературний портрет «Апостол духу і правди ». Присутні на заході юнаки і дівчата  мали можливість познайомитись з життєвим і творчим шляхом І. Франка, твори якого досі хвилюють і захоплюють. Перу письменника  належить понад п’ять тисяч творів, які ввійшли до золотого фонду не лише української , а й світової літератури. Його творчість  - це не історична пам'ять минулого, а наша сучасність і майбутнє.
    Під час заходу бібліотекарі декламували кращі поезії І. Франка. Також молодь мала можливість проявити  і свої поетичні  та акторські здібності, читаючи улюблені вірші письменника.
  На завершення заходу бібліотекарі представили молодому поколінню книжково – ілюстративну виставку  «Він уславлював найдорожче».

 

Немає коментарів:

Дописати коментар