28.05.14

лібмоб-акція «Як пройти до бібліотеки?»

 Книга… Звичайнісіньке слово. І предмет, який вона означає, на перший погляд, теж звичайний. Та неоціненні ті багатства, які містяться на книжкових сторінках. Книга сьогодні – абсолютно необхідний атрибут життя, без якого у людства немає ні історії, ні культури, ні майбутнього.
    Саме тому 26 травня було організовано та проведено лібмоб-акцію «Як пройти до бібліотеки?», метою якої є популяризація роботи бібліотеки, залучення нових читачів до книгозбірні та виховання поваги до книги і читання.
     Лібмоб-акція відбувалася на вулиці Михайлівській, де працівники бібліотеки проводили бліц-опитування у перехожих. Наприклад, чи знають вони, як пройти до Обласної бібліотеки для юнацтва, про роботу бібліотеки,  які масові заходи проводить бібліотека,  про книги, які цікавлять сучасну молодь. Поспілкувавшись з перехожими, бібліотекарі були приємно вражені, що майже всі опитувані знали про Обласну бібліотеку для юнацтва, більшість житомирян вже є її читачами, а ті, хто не знав, отримали інформаційно-рекламні листівки та запрошення до бібліотеки.  















Немає коментарів:

Дописати коментар