22.11.13

ЖОДТРК. Новини. Бібліотека для юнацтва

 
 «Соціально-культурна динаміка розвитку сучасної бібліотеки» - така тема семінару, що проходив у Житомирській обласній бібліотеці для юнацтва.

Знавці бібліотечної справи з різних куточків Житомирщини обмінялись думками щодо розвитку сучасних бібліотек, аби привернути увагу молоді до книг. Інтернет та екран монітору ніколи не замінить живого спілкування з книгою, та насолоду від перегортання сторінок, запевняє завідуюча методично-бібліографічного відділу Людмила Артеменко.
Саме тому, розвиток сучасних бібліотек є важливим.
Людмила Артеменко – завідуюча методично-бібліографічного відділу Житомирської обласної бібліотеки для юнацтва.
«Такі семінари – це чудова нагода в дружній і творчій атмосфері поспілкуватись, обговорити проблеми, інноваційну діяльність, визначити вектори свого розвитку, взяти багато методик вирішення того, чи іншого питання в роботі з юнацтвом в регіонах Житомирщини».
Кандидат історичних наук Геннадій Махорін презентував нові книги, що допоможуть юнацтву глибше пізнати історію рідного краю.
Геннадій Махорін – кандидат історичних наук, краєзнавець.
«Із 7 по 11 клас є навчальні посібники, де діти можуть дізнатись про історію нашого краю тих чи інших періодів, ці книги за своєю структурою узгодженні з навчальною програмою вивчення Історії України і є доповненням».
До бібліотеки молодь приходить не тільки за навчальними посібниками, що рекомендовано по програмі….
Таким є вибір молоді. Але ж  ніхто не відміняв фантастику з жанрового різноманіття літератури.

Немає коментарів:

Дописати коментар